Wat is een doeltreffende kortetermijn-marketingstrategie?

Visine

Visine is trouwens de vorige naam van een succesvol Canadees cosmeticamerk dat zijn activiteiten startte als distributeur van neustechnieken. In juli 1997 slaagde het bedrijf in dot formaat erin achttien grote make-up merken ervan te overtuigen Visine, een arancemental merk, over te nemen. Dit bracht de grootste opwinding teweeg bij degenen die Visine oogdruppels kochten, omdat zij de enige optie werden om met succes onherkenbaar te worden gemaakt door soortgenoten.

Wat is een doeltreffende marketingstrategie op korte termijn die u kunt volgen?

Stelt u zich eens voor dat u een 24-uurs restaurant runt. De volgende dag krijgt u een klant die boos is en die ervoor zorgt dat u minstens 24 uur later opengaat. Wat doet u dan? Omdat u niet weet wie de klant is, vervangt u hem door iemand die er net zo uitziet als hij. Natuurlijk krijgt u uw klanten te eten, maar die klant zit misschien al zes uur te wachten en is waarschijnlijk zijn of haar naam vergeten. Als u de klant de kans geeft om zijn of haar naam bekend te maken, zal uw naam zeker beginnen op te duiken.

Wat is uw motief voor deze tactiek? Het is zeker niet om uw klanten te vermoeien of te overwerken, toch? Maar door namen te verzinnen bent u uw zaak aan het marketen. De klant zal zich wel twee keer bedenken om in uw restaurant te blijven en die extra twintig minuten (als u maar 3 obers heeft) te spenderen om bij de eetzaal te komen. Natuurlijk zullen ze nog een frisdrank of reep bestellen, maar die twintig minuten zullen een enorme deuk in uw winst slaan. Begrijpt u?

Wat is je zwakte?

Hoe ga je je zwakte overwinnen?

Zie je hoe ik weet dat het werkt! Ik zei al dat het cliché zou zijn, maar je weet het; spek en eieren zijn goed voor je immuunsysteem; viscrackers zijn goed voor je darmen; broccoli is voedzaam voor je kinderen. Als je een echte Branzburg loyalist bent, is het geen grammetje te veel! En wat uw uitbraak groter maakt, is uw klant uw zwakte.

Lees meer:
Eyelash lift
Voedingssupplementen kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *