Videoproductie basisbeginselen

Aftermovie

Videoproductie basisbeginselen

We zouden graag een uitstekende videoproductie vinden om het artikel te illustreren. We noemen het de videoproductie “We Are In Love” (video opgenomen in 2015).

Wij zullen de video in 8 delen presenteren, de eerste 3 met behulp van Post Process effecten en de laatste 3 met behulp van Adobe Premiere Pro. Eerst belichten we de kenmerken van een videoproductie en het soort doelen dat we hebben. Alles wat belangrijk is in dit stadium van de productie komt aan bod:

1. Wat is videoproductie?

Een videoproductie is een project waarbij u investeerders uw video’s geeft die hen een unieke kijk geven op het proces dat plaatsvindt. In ruil daarvoor worden uw video’s door de investeerders gewaardeerd en ontvangt u een commissie van de binnengehaalde opbrengsten. Met andere woorden, de videoseries zijn de meesterwerken van uw videoproductie.

Post processing is de beste manier om een creatief randje aan videoproductie toe te voegen door het bekende ontwerp van de videoclips te verbeteren. Door uw video’s met Post-process effecten van hoge kwaliteit te maken, kunt u de manier waarop de video eruit ziet veranderen.

2. Doel van de videoproductie

Een specifiek doel van videoproductie is het maken van unieke video’s die een beeld geven van het verkoopproces, wat het proces kan vertragen, de aandacht op de markt kan vestigen, investeerders kan aantrekken of bedrijfseigenaren op de hoogte kan houden van het laatste nieuws.

Een videoproductie moet echt de specifieke elementen laten zien die u tot een succes hebben gemaakt en u moet een beeld hebben dat de aandacht trekt.

Waarom heeft u een videoproductie nodig?

Videoproductie is zowel een passie als een manier om je vaardigheden te tonen en klanten aan te trekken. Voor je YouTube video’s publiek zul je veel dingen willen doen:

– Spelers ontlenen een waarde (aanwezigheid, misbaarheid en bereik, imago & recentheid van de video) aan de video

– U zou een toename moeten merken in de verwijzingen van uw doelmarkt

– Uw concurrentievoordeel als dienstverlener zal enorm worden verbeterd

– Post productie effect de visie van uw video

(Technische ondersteuning, marketing, enz.)

3. Video-types

Als een proces video productie, video productie vereist Planning, Planning Fase, Productie, Definitieve Fase en post-productie effecten.

Planningsfase:

Het plannen van uw videoproductie begint met het vastleggen van de doelstellingen en het definiëren van het videoproces. Dit kan worden aangevuld met een instructievideo of uw eigen PowerPoint Designer.

De uitvoering van uw procesvideo bepaalt niet alleen het videoproces, maar ook een optimale workflow. De kandidaten die u aan het einde van uw planningsfase ziet, zullen bepalen tot welk niveau u verder moet gaan. Dit is een strategische fase in het hele proces, waarin de oplossingen worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf en de interne bedrijfsvereisten.

Productie:

Het proces kan uiteindelijk worden uitgevoerd om de go ahead. Een videoproductie moet beeldmateriaal en montage zijn dat na de Mastering-fase en de Post Processing Effect kan worden gemasterd.

Laatste fase:

Dit is het laatste stadium van de productie waarin een product (productvideo), de laatste afwerkingen (Bewerken 1), de publicatiebestanden (Publiceren 1 voor fysieke producten), en de postproductie-effecten (Postproductie 2) worden vastgelegd.

4. videostrategieën

Videoproductie omvat vele strategieën en goed doordachte stappen waarmee een video 5 sterren aanbevelingen van de Apple TV app store kan halen. Daarnaast moet je rekening houden met de tijdlijn van de video, wat er gebeurt in de zeven stappen, wat het publiek zal zien, wat interessant kan zijn en wie het leuk zal vinden.

Een videoproductie is een visueel genezingsproces. Tijdens de post-productie fase, het creëren van de projectie die u wenst. De belangrijkste factor bij het maken van een effectieve video (65% van uw totale impact) is een goede regie.

1. Het doden van de concurrentie (6)

Zodra de visie van uw video is beschreven, meteen beginnen. Je moet jezelf de vragen stellen “zullen mijn video’s mijn doelpubliek bereiken?” en “zullen mijn video’s hun interesse wekken?”.

De eerste stap in dit proces moet zijn om uw video een uniek karakter te geven in de video. De hoofdpunten van uw video moeten worden onderschreven door het team dat de video maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *