Hoe kies je een trouwpak

Maatpak

Vaak zijn de pakken die u in de winkel mooi vindt, niet de pakken die u thuis mooi vindt. Dat komt omdat. Vaak kan het mixen en matchen van pakken van verschillende fabrikanten uw nieuwe bruid juist beter staan. En het loont altijd de moeite om een rondgang door de winkels te maken in plaats van zomaar ergens blindelings in te springen.

Maar toer of niet, hier zijn enkele tips die je zullen helpen bij je zoektocht naar een trouwpak.

* Zwart is vaak de kleur bij uitstek voor bruiloften. Zwart staat de bruidegom erg goed. Het geeft een mysterieus gevoel aan het pak dat een air van distinctie zal geven. Een grijs pak staat alle mannen goed, vooral de bruidegom. Het ziet er goed uit of uw pak van brokaatstof is, of van lijnstoffen. En een grijs of navy pak staat uitstekend bij de bruidegom. Als kleurkeuze, zwart is tijdloos en knap, zwart is ook een afslankende kleur. Een witte kleur, wit kan voor velen een moeilijke keuze zijn. Maar witte pakken worden vaak gedragen op zomerbruiloften. Smalle tinten lichtblauw zijn afslankend en zouden schitterend kunnen staan bij de witte fluwelen japonnen. Eén ding is zeker, het pak van de bruidegom moet klassieke lijnen hebben en comfortabel zitten. Een van de belangrijkste dingen die je moet onthouden: je trouwpak moet gecoördineerd zijn met de rest van je outfit. Maar vergeet niet dat te veel gelaagdheid van kleding resulteert in een gebrek aan harmonie en zelfvertrouwen.

* Pakken met twee-knoops jasjes zien er goed uit. Ook een zonder jasje, het maakt het pak alleen minder chique. Maar zorg voor een minimale opvulling van de mouwen en de schouders.

* Voor de bruidegom zijn de lokken een goede keuze. Lokken zorgen voor een ultra-afslankend effect, het maakt het pak charismatisch en actueel. Vermijd zakken op het jasje van het pak, dat kan het er omvangrijk uit laten zien. Probeer ook je broek in te stoppen. Een broek zonder zakken maakt het pak aantrekkelijk! En draag geen double-breasted pakken voor de bruiloft. Ze zijn gewoon overal … maar kies niet voor hen citified bruiloft pakken.

* Voor het overhemd kunt u beter wit kopen en kiezen voor een minder formele look, en een overhemd of das kiezen die u een sobere uitstraling geeft.

* Men moet voorzichtig zijn met accessoires. Men kan het zich niet veroorloven om gewoon basismateriaal te gebruiken, het moet zorgvuldig worden geselecteerd. Het ding is dat men het voor sommige speciale gelegenheden zou moeten houden, geen behoefte om het op regelmatige basis te dragen. Maar je moet nooit te trots zijn om te pronken met je dure en goed gemaakte pak op praktisch elke dag. Er zijn verschillende slechte effecten van het houden van een dergelijk vertrouwen. Dus houd de accessoires tot een minimum en het zal er veel beter uitzien.

* Schoenen zijn de finishing touch van de hele look. Er is al veel gezegd over stropdassen, manchetknopen en horloges. Maar wat hebben deze accessoires te maken met uw bruiloft? Niets, uw trouwpak is de toets van uw hele look, die een speciale betekenis moet hebben in uw gedachten. Je moet speciale zorg besteden aan de accessoires, want het succes van een pak zit hem in de subtiliteit. En, het is duidelijk dat alleen de ingetogen looks zal doen.

Lees meer:
Trouwpak
Kostuums 
Trouwpak man
Kostuum heren
Blauw pak
Groen pak
Groen trouwpak 
Pak op maat
Overhemd op maat 
Maatpakken Amsterdam 
Pak Amsterdam

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *